Aktuelt
05. desember 2016

Kundedagen 1. desember

Nok en gang hadde vi rekordstort oppmøte på kundedagen. Ca 80 deltakere fant veien til Ambassadeur Hotell i Drammen for å høre andres erfaringer fra ulike typer CRM løsninger. På menyen sto foredrag fra Redningsselskapet, ABAX, SuperOffice. 

Først ut var Erik Knudsen i Redningsselskapet som presenterte hvordan de har tatt i bruk SuperOffice Service til håndtering av søkere til frivillighetskorpset. Prosessen starter med et søknadsskjema på nettsidene deres og håndteres deretter av rett person i RS internt i SuperOffice Service. SuperOffice ved Guttorm Nielsen presenterte deres tanker om deres fokus når produktet skal utvikles "After 8". Bjørn Erik Helgeland fra ABAX tok oss med på en reise fra nyetablert til markedsledende aktør med enorm vekst. CRM systemet har vært med fra start og er i dag en sentral brikke i arbeidet med å finne, vinne og beholde kunder. Avslutningsvis presenterte vår egen Pål Vestre hvordan Elotec håndterer service og ettersyn av alarmsystemer i SuperOffice integrert med kart fra Google.

Ta en titt på denne stemningsrapporten - vi gleder oss til neste gang!


05. januar 2018

Nytt år, nytt kurs! Vi lanserer kurs i SuperOffice Service Administrator.

For å møte økende etterspørsel lanserer vi i år et flunkende nytt kurs – SuperOffice Service Administrator. Ved å delta på dette kurset vil du få kunnskaper og forståelse til å gjøre endringer i deres SuperOffice Service-løsning!

Takk for året som har gått
14. desember 2017

Julehilsen fra Anders

2017 - for et år det har vært! Med flere nye kunder og store CRM-prosjekter har vi blant annet ansatt 8 nye medarbeidere for å kunne yte vårt beste for vår stadig økende kundemasse. 

13. september 2017

SuperOffice for håndverkere og entreprenører

CRM har vært nerven i bedriften hos Stenseth & RS Entreprenør i mange år, og har bidratt til informasjonsflyt både på kontoret og ute på byggeplassen. 

Ganske Enkelt AS
Tomtegata 80
3012 Drammen

Vis i kart

Salgskontor Larvik
Sjøparken Larvik
3290 Stavern

Vis i kart

Kontaktskjema