Aktuelt
05. desember 2016

Kundedagen 1. desember

Nok en gang hadde vi rekordstort oppmøte på kundedagen. Ca 80 deltakere fant veien til Ambassadeur Hotell i Drammen for å høre andres erfaringer fra ulike typer CRM løsninger. På menyen sto foredrag fra Redningsselskapet, ABAX, SuperOffice. 

Først ut var Erik Knudsen i Redningsselskapet som presenterte hvordan de har tatt i bruk SuperOffice Service til håndtering av søkere til frivillighetskorpset. Prosessen starter med et søknadsskjema på nettsidene deres og håndteres deretter av rett person i RS internt i SuperOffice Service. SuperOffice ved Guttorm Nielsen presenterte deres tanker om deres fokus når produktet skal utvikles "After 8". Bjørn Erik Helgeland fra ABAX tok oss med på en reise fra nyetablert til markedsledende aktør med enorm vekst. CRM systemet har vært med fra start og er i dag en sentral brikke i arbeidet med å finne, vinne og beholde kunder. Avslutningsvis presenterte vår egen Pål Vestre hvordan Elotec håndterer service og ettersyn av alarmsystemer i SuperOffice integrert med kart fra Google.

Ta en titt på denne stemningsrapporten - vi gleder oss til neste gang!


13. september 2017

SuperOffice for håndverkere og entreprenører

CRM har vært nerven i bedriften hos Stenseth & RS Entreprenør i mange år, og har bidratt til informasjonsflyt både på kontoret og ute på byggeplassen. 

29. august 2017

Er din bedrift klar for EUs nye personvernforordning GDPR?

I det digitale skiftet ser vi at selskaper håndterer og lagrer mer informasjon om kunder enn noensinne. Så lenge deres kunder har gitt samtykke, har selskapene hatt tillatelse til å samle store mengder informasjon. Hittil har det ikke vært like enkelt for kunder å vite hvor de har lagt igjen sine digitale fotavtrykk, men nå skal EU å endre på dette. 

24. august 2017

Hils på vår superselger, Per Inge!

Per Inge er vår eneste selger og er glad i å prate. Faktisk er jobben hans å prate med nye kunder og løse utfordringer, noe han har gjort kjempelenge og er skikkelig god på.

Ganske Enkelt AS
Tomtegata 80
3012 Drammen

Vis i kart

Salgskontor Larvik
Sjøparken Larvik
3290 Stavern

Vis i kart