Aktuelt
26. januar 2017

Møt Filip, vår nyeste tekniske konsulent

Filip Witzell Foto: GEAS

Siste tilskudd på teknisk avdelinger Filip Witzell. God og effektiv brukerstøtte samt rask problemløsning er en prioritet for oss, og med Filip med på laget ser vi frem til å bli enda sterkere i kundegrensesnittet.

En produktiv og effektiv supportavdeling er noe vi i Ganske Enkelt satser mye på for å kunne kalle oss den flinkeste leverandøren av CRM løsninger i markedet. Filip er teknisk konsulent med god kunnskap innen informasjonsteknologi og IT tjenester. Lidenskapen for data startet på slutten av 80-tallet, og han har siden 1997 jobbet innenfor barnehage og skolesektoren. I denne perioden har han vært spesielt opptatt av målrettet bruk av IKT . Som et eksempel på dette har Filip vært med på å utvikle undervisningsopplegg knyttet til matematikk-app’er, og holdt kurs/foredrag innenfor dette temaet.

Vi ser frem til å arbeide videre med Filip med i teamet!


05. januar 2018

Nytt år, nytt kurs! Vi lanserer kurs i SuperOffice Service Administrator.

For å møte økende etterspørsel lanserer vi i år et flunkende nytt kurs – SuperOffice Service Administrator. Ved å delta på dette kurset vil du få kunnskaper og forståelse til å gjøre endringer i deres SuperOffice Service-løsning!

Takk for året som har gått
14. desember 2017

Julehilsen fra Anders

2017 - for et år det har vært! Med flere nye kunder og store CRM-prosjekter har vi blant annet ansatt 8 nye medarbeidere for å kunne yte vårt beste for vår stadig økende kundemasse. 

13. september 2017

SuperOffice for håndverkere og entreprenører

CRM har vært nerven i bedriften hos Stenseth & RS Entreprenør i mange år, og har bidratt til informasjonsflyt både på kontoret og ute på byggeplassen. 

Ganske Enkelt AS
Tomtegata 80
3012 Drammen

Vis i kart

Salgskontor Larvik
Sjøparken Larvik
3290 Stavern

Vis i kart