Liten bedrift, men stor på leveringsevne og kompetanse

Ganske Enkelt AS var en av landets første leverandører av CRM-løsninger og ble etablert i 1995 - med én klar målsetning: Vi skulle bli den flinkeste leverandøren av denne type systemer. 

Allerede fra starten jobbet vi med systemer for kundeoppfølging - det som senere ble CRM. I de første årene drev vi også med nettverksløsninger og økonomisystemer, men i 1998 valgte vi å rendyrke vår satsning på CRM og har siden den gang levert 100-vis av løsninger over hele landet og i Norden. Blant våre ca 500 kunder finner du både de mest kjente selskapene og varemerkene i landet, den noe mer ukjente - men suksessfulle – handelsbedriften som er nabo der akkurat din bedrift holder til, og en hel rekke mindre selskaper og enkeltmannsforetak. Det er ingenting vi heller vil enn å la deg snakke med noen av våre eksisterende kunder, de er alle referanser!

Mange av våre ansatte har jobbet med CRM-prosjekter i over ti år, og har mye kunnskap om hvordan du som kunde skal lykkes med det endringsarbeidet du skal i gang med. Vi har sannsynligvis kunnskap og forståelse om akkurat dine arbeidsprosesser, hvis ikke så tar vi utfordringen.

Vår plattform for en CRM-leveranse er SuperOffice, og vi leverer hele kjeden fra workshops og avdekking og prioritering av behov, via teknisk installasjon og eventuell skreddersøm til kick-off og trening. I årene etter bidrar vi til fortsatt motivasjon, oppfølging av mål, train-the-trainer, forskjellige kurs og ikke minst til å ta løsningen videre mot nye delmål. Vi er en av mange leverandører som kan si ja til å bli akkurat din partner på CRM, men vi er kanskje den eneste som også vil kunne si nei til forslag og ønsker som vil føre dere over i rekkene til andre som har gått på en smell.


"Vi skal få begeistrede kunder fordi vi øker de ansattes arbeidsglede og gir dem mer lojale kunder"

Hovedkontor, Drammen

Anders Jahren

Daglig leder

Tlf: 928 26 175


Den første som ble ansatt i Ganske Enkelt - allerede i 1996. Siden har han vært hos oss, og i 2003 tok han over som daglig leder. Han har samtidig ansvar for flere store kunder og trives med å sjonglere mellom rådgiver- og lederrollen i hverdagen.

Anders var i sine glansdager en aktiv langrennsløper, men det er ikke så lett å se lenger.

Janne Børresen

Teknisk konsulent

Tlf: 982 83 731


Som mor til tre er Janne godt rustet for en hektisk hverdag. Naturlig nok passer hun derfor godt på de andre teknikerne. I Ganske Enkelt siden 2011 og som teamleader delegerer hun oppdrag videre til den tekniske gjengen. 

Et ødelagt korsbånd satte stopper for en lovende håndball-karriere, noe hun gjenforteller hvert julebord.

Fredrik William Houlder

Rådgiver

Tlf: 900 88 016


Ikke alle blir så forelsket i SuperOffice at de søker jobb hos oss. Fredrik er en av de, og siden 2013 har han videreformidlet sin kjærlighet for CRM-systemet til våre kunder.

På fritiden dyrker han interessene for motorsykkel, dykking og båt. Han er også glad i øl (som ikke akkurat går hånd i hånd med de førstnevnte interesser).

Thomas Roesen

Utvikler

Tlf: 979 80 637


Thomas startet hos oss høsten 2016, og har vist stor kapasitet som utvikler. Samtidig som Thomas er veldig kreativ, er hans evne til å opprettholde struktur i hverdagen like imponerende.
Nevnte egenskaper kommer også godt med når Thomas produserer musikk og film på fritiden, som er lidenskapelige hobbyer.

Konrad Gislerud Andresen

Utvikler

Tlf: 971 96 906


Med bakgrunn som fruktbonde og nyutdannet dataingeniør med spesialisering i virtuelle systemer startet Konrad hos oss sommeren 2017. Som utvikler bruker han sin kunnskap (ikke den om frukt) til å utvikle ny funksjonalitet samt skreddersy våre kunders CRM-systemer. Når han ikke er på jobb eller dyrker frukt på Darbu, er han ute og leter etter Pikachu og Charmander i Pokémon Go. 

Andrea Hanssen Bratås

Kundeservice

Tlf: 473 85 129


Andrea er ganske enkelt vår første skanse på kundeservice og yter våre kunder optimal service både på e-post, chat og telefon. Med mange års erfaring fra nettopp kundeservice, er hun godt vant med å ha stemmer på øret. Har du spørsmål om bruk av våre løsninger, produkter eller tjenester er det bare å ringe; du vet du snakker med Andrea om det er en nordlending i andre enden.

Pål Vestre

Rådgiver

Tlf: 930 69 094


Vi er glade for at Pål la sin bakgrunn som mekatronikk-ingeniør til siden og søkte en annen type hverdag. Siden han begynte hos oss i 2000 har han med tiden blitt rådgivernes overhode og Go-To-Guy. 

Pål liker alt som holder høy fart og han synger i mannskor (ikke la deg lure av hans myke toneleie; i SuperOffice-faget er han en rev).

Thomas Tellefsen

Rådgiver

Tlf: 922 18 556


Den selfie-glade rådgiveren som har vært med oss siden 2010. Thomas er mye på farta og er rådgiveren med flest kundebesøk måned etter måned. Høyt tempo med andre ord, og trolig grunnen til at han alltid legger seg før klokka 21:00.

Thomas er en medie entusiast med en rekke kortfilmer og electronica låter i porteføljen.

Lars Andreas Ness

Teknisk konsulent

Tlf: 476 22 526


Med bachelorbakgrunn i Dynamisk Webdesign og interesse for matte, business logic/intelligence er Lars Andreas en av våre viktige brikker på utvikling.

Han startet hos oss i 2015, etter endt utdannelse, og han finner fortsatt mye tid til å dyrke nerden i seg med musikkproduksjon. Forøvrig også ubestridt GEAS-champion i filmquiz.

Filip Witzell

Teknisk konsulent

Tlf: 920 17 494


I januar 2017 kom Filip til fornuft og flyttet tilbake til Drammen etter 16 år i Trondheim. Alt som omhandler brukervennlige IKT-systemer fenger han, og da var det en selvfølge at han endte opp hos oss. Som tidligere ansatt i barnehage og skole, besitter han naturligvis en magisk formidlingsevne - faktisk så god at han gjerne bistår våre tysktalende kunder med teknisk hjelp på tysk, dog han ikke har utdanning i det tyske språk.

Som selverklært flaggentusiast er hans drøm å medvirke i Sheldon og Amys videopodkast, «Fun with flags».

Kristian Aker

Utvikler

Tlf: 476 21 377


Denne vestfoldingen med forkjærlighet for sitt hjemsted Horten, har lang fartstid innen telekommunikasjonsbransjen, og har arbeidet både som montør og prosjektleder. Da han i 2017 var ferdig utdannet dataingeniør var det ikke noe tvil om at det var hos Ganske Enkelt han ønsket å ende opp. Hos oss hjelper han våre kunder med å utvikle spesialtilpasninger i SuperOffice etter deres behov.  

Espen Bjørnstad

Teknisk konsulent

Tlf: 922 19 055

Christian Liveng

Rådgiver

Tlf: 402 28 022


Christian, som tidligere jobbet i bank og er utdannet økonom, ble over en en hyggelig familiemiddag i 2002 tilbudt jobb hos oss. Siden den tid har han blitt en av de mest rutinerte rådgiverne våre.

Hobbyer? Ikke så mange. Bare reise, mat, vin, snekring, sykling, ski, jogging, ølbrygging og fotball – med hjertet hos Strømsgodset og Liverpool.

Marius Gabrielsen

Teknisk konsulent

Tlf: 951 63 107


Marius kom rett fra skolen til oss i 2012. Han startet på full support og har siden den gang blitt en av veteranene på teknisk avdeling med stålkontroll på oppgraderinger. 

Vår eneste hardcore gamer som har valgt å bosette seg i Hof, uten spesielt store ønsker om å se mer av verden.

Kristine Sollesnes Larsen

Teknisk konsulent

Tlf: 412 01 269


Siden starten av 2016 har Kristine jobbet hos oss hvor hun sørger for at kunder raskt får bistand over telefon og e-post. Erfaring fra tidligere supportstillinger og utdannelse innen informasjonssystemer gjør henne til den perfekte førsteskanse på support. Det skader heller ikke at hun er lidenskapelig opptatt av kundebehandling.

Det kan nevnes at en annen lidenskap er å fylle kveldene med strikking og portvin.

Per Inge Løberg

Salgskonsulent

Tlf: 992 40 474


Per Inge er vår eneste selger og er glad i å prate. Faktisk er jobben hans å prate med nye kunder og løse utfordringer, noe han har gjort kjempelenge og er skikkelig god på. Har du ikke snakket med Per Inge enda får du nok en telefon snart. Per Inge sitt største ønske er å få et headset integrert i hodeskallen slik at han slipper å rote det vekk. 

Privat lages det musikk samtidig som han spiser grønne alger og chinoa mens han pumper jern - i den rekkefølgen.

Serkan Gonca

Teknisk konsulent

Tlf: 459 19 261


Serkan startet hos oss sommeren 2017. Med fagbrev i dataelektronikerfaget og flere års bransjeerfaring besitter han mye kunnskap innen servermiljø og programvare. Han er heller ikke fremmed for god kundeservice, og yter alltid sitt beste for å bistå våre kunder over e-post og telefon.

Nils

HUMAN RESOURCES

Tlf: 400 01 900


Med doktorgrad i både personalpolitikk og arbeidsrett er han en fremoverlent og proaktiv HR-leder som gjerne tar medarbeidersamtalene i uformelle omgivelser. For eksempel på kjøkkenet eller på en gåtur langs Drammenselva.

Frode Lillerud

Teknisk konsulent

Tlf: 988 80 104


Frode kom til oss i 2004 med en bakgrunn innen romteknologi og satellitter. Han kunne trolig jobbet i NASA, men til vår glede havnet han i stedet hos oss. Kombinasjonen teknologiske og medmenneskelige ferdigheter gjør han til en perfekt guru på teknisk avdeling. 

Siden han tror han vet alt om SuperOffice kan han til tider være i overkant primadonna.

Joakim Wigdahl Sæther

Rådgiver

Tlf: 406 97 789


I 2012 ble han en del av oss i Ganske Enkelt og har siden den tid hatt en enorm utvikling som rådgiver med flere store kunder i porteføljen.

Joakim har en fortid som proff hockeyspiller, men valgte heller 8-16 livet fremfor en million i uka hos New York Rangers*.

*Kan inneholde faktafeil.

Fredrik Moen

Rådgiver - Marked

Tlf: 958 85 313


Fredrik hjelper kundene våre med digitalmarkedsføring, noe han også er ansvarlig for i vår egen bedrift. Med utdanning innen markedsføring og bakgrunn fra CRM implementering og teknisk salg bør han være på rett plass.

Christine D. Aspen

Digital Markedsfører

Tlf: 911 57 198

Paal Werpen

Rådgiver

Tlf: 948 63 985


Med 20 års fartstid innen salg til næringslivet, og relasjonsbygging som førsteprioritet er Paal en stor ressurs både for sine kolleger og kunder. Fokus er å alltid tilby god oppfølging og tilrettelegge for økt verdiskaping for kundene. Paal er en ivrig bruker av det profesjonelle nettverket LinkedIn hvor han har en profil i «toppklassen», og stadig deler tips og råd med sine 1 145 følgere (du finner han under brukernavnet Werpen24). 

Salgskontor, Larvik

Per Olav Gulbrandsen

Rådgiver / KURSANSVARLIG

Tlf: 413 00 777


Internt i Ganske Enkelt anses Per Olav som en legende innen SuperOffice, med CRM-erfaring siden 1993. Han var med å starte opp vårt kontor i Larvik i 2006 og er, i tillegg til å være representanten vår i Vestfold og Telemark, kursansvarlig hos oss.

Er han ikke på jobb, er han å finne i skogen på jakt etter poster, med sin orienterings-klubb (som han trener).

GEAS-partner, Oslo/Akershus

Lin K. Thoresen

Daglig leder

Tlf: 466 40 010


-

GEAS-partner, Midt-Norge

Frode Gerhardsen

Daglig leder

Tlf: 928 88 666


-

GEAS-partner, Østfold

Geir Tore Kopperud

Rådgiver

Tlf: 952 33 560


-

Abonner på nyhetsbrev


Ganske Enkelt AS
Tomtegata 80
3012 Drammen