Hils på vår superselger, Per Inge!

Per Inge er vår eneste selger og er glad i å prate. Faktisk er jobben hans å prate med nye kunder og løse utfordringer, noe han har gjort kjempelenge og er skikkelig god på.

Per Inge Løberg, Foto: GEAS

Per Inge startet hos oss i februar 2017. Han har 20 års erfaring som selger. Faktisk var han bare 16 år da han fant ut at salg var noe han virkelig kunne, og siden den gang har han solgt alt fra annonseplasser på Tekst-TV til analyseløsninger. De siste 13 årene har han jobbet med salg av annonser og kjente analyseverktøyer for bedrifter i alle mulige bransjer, og tre av disse årene arbeidet han også som teamleder.

Per Inge er en kreativ person med øye for detaljer og godt design. Han setter pris på god musikk og har med tiden blitt en kyndig låtskriver.

Allerede første dagen hos Ganske Enkelt tok han fatt i telefonen og begynte å ringe til potensielle kunder. Han var ikke blitt en racer på SuperOffie enda, men visste å ordlegge seg med superlativer i jobben med å forklare for de i andre enden hvorfor CRM-systemer er et vinnervalg. Da var vi overbevist om at han var rett mann for jobben.

Han har vist seg å ha en unik evne til å bidra til å finne de gode tekniske løsningene på de kommersielle behovene – og hva som skal til for de gode brukeropplevelsene.