findProspects – appen som lar deg søke på bedrifter og individer i Norden, og importere disse direkte inn i SuperOffice.

Du trenger ikke lenger å plotte inn potensielle kunders kontaktdata manuelt i SuperOffice.

Dette sparer deg for tid, og du får forbedret datakvalitet. I tillegg kan du importere flere prospekter samtidig i én og samme prosess, slik at salgs- og markedsavdelingen kan bearbeide listen.

Nøkkelfunksjoner i findProspects

 Importer selskaper med adresse, telefonnumre og lignende
 Importer privatpersoner
 Inkluderer konsernsjef og styremedlemmer for prospekter
 Duplikatanalyse. Du får et varsel om du forsøker å importere et eksisterende prospekt
 Masseimporterer selskaper til utvalg

crmapps
crmapps

Priser og vilkår

findProspects har en månedlig kostnad på NOK 40, – pr. bruker som faktureres årlig (forskuddsvis). Alle aktive lisenser i SuperOffice-installasjonen din teller, men vi tar ikke betalt for mer enn 30 brukere. Avtaleperioden gjelder for 12 måneder av gangen, med en oppsigelsestid på 30 dager.

Klikk på installasjonsknappen for å installere findProspects til din SuperOffice. Når installasjonen er fullført, blir du automatisk sendt videre til SuperOffice hvor findProspects er klar til bruk.

(Denne installasjonsguiden gjelder kun for SuperOffice Online-brukere da bedrifter som benytter seg av SuperOffice Onsite må kontakte oss direkte for manuell installasjon av findProspects. Husk, du må ha administator-rettigheter i ditt SuperOffice-miljø for å installere.)

For vekst og utvikling, så er vi veldig glad for at vi har med en partner som Ganske Enkelt på laget.

Odd Magne SkånsengSystemdirektørN3zones Group