Liten bedrift, men stor på leveringsevne og kompetanse.

Ganske Enkelt AS var en av landets første leverandører av CRM-løsninger og ble etablert i 1995 – med én klar målsetning: Vi skulle bli den flinkeste leverandøren av denne type systemer. 

Mange av våre ansatte har jobbet med CRM-prosjekter i over ti år, og har mye kunnskap om hvordan du som kunde skal lykkes med det endringsarbeidet du skal i gang med. Vi har sannsynligvis kunnskap og forståelse om akkurat dine arbeidsprosesser, hvis ikke så tar vi utfordringen.

Vår plattform for en CRM-leveranse er SuperOffice, og vi leverer hele kjeden fra workshops og avdekking og prioritering av behov, via teknisk installasjon og eventuell skreddersøm til kick-off og trening. I årene etter bidrar vi til fortsatt motivasjon, oppfølging av mål, train-the-trainer, forskjellige kurs og ikke minst til å ta løsningen videre mot nye delmål. Vi er en av mange leverandører som kan si ja til å bli akkurat din partner på CRM, men vi er kanskje den eneste som også vil kunne si nei til forslag og ønsker som vil føre dere over i rekkene til andre som har gått på en smell.

Allerede fra starten jobbet vi med systemer for kundeoppfølging - det som senere ble CRM. I de første årene drev vi også med nettverksløsninger og økonomisystemer, men i 1998 valgte vi å rendyrke vår satsning på CRM og har siden den gang levert 100-vis av løsninger over hele landet og i Norden. Blant våre ca 500 kunder finner du både de mest kjente selskapene og varemerkene i landet, den noe mer ukjente - men suksessfulle – handelsbedriften som er nabo der akkurat din bedrift holder til, og en hel rekke mindre selskaper og enkeltmannsforetak. Det er ingenting vi heller vil enn å la deg snakke med noen av våre eksisterende kunder, de er alle referanser!

Vi skal få begeistrede kunder fordi vi øker de ansattes arbeidsglede og gir dem mer lojale kunder

Anders JahrenDaglig leder